Rolf Prima

Eleven Zeros distributeur van Rolf Prima wielen

Op 8 oktober 2015 heeft Eleven Zeros het distributeurschap van Rolf Prima Wheel Systems overgenomen van DMP Bikes. Eleven Zeros is de officiële en exclusieve distributeur van Rolf Prima voor de Benelux.

Door het stoppen van de activiteiten van DMP Bikes werd er gezocht naar een nieuwe distributeur voor Rolf Prima. Na intensief overleg met DMP Bikes en Rolf Prima in Amerika heeft Eleven Zeros het distributeurschap voor de Benelux verkregen.

Rolf Prima levert wielen van carbon of aluminium voor race, MTB, triathlon, baan, tandem en veldrijden. De wielen worden met de handgemaakt en samengesteld bij Rolf Prima in Eugene (US). Karakteristiek voor de wielen is de spaakvorm. De gepaarde spaken zorgen dat de wielen uiterst stijf en recht zijn. Naast de gepaarde spaken heeft Rolf Prima nog een aantal gepatenteerde technologieën toegepast wat de wielen uitzonderlijk maken ten opzichte van de concurrentie.
De wielen zijn geschikt voor binnenband en voor tubes. Speciale dichte wielen voor de baan of triathlon zijn in verschillende types leverbaar. Voor MTB, cross en zelfs voor de racewielen zijn uitvoeringen beschikbaar voor schijfremmen.
De wielen zijn voorzien van de Rolf Prima ontwikkelde naven met industrielagers waarvan de high end types uitgerust zijn met ceramische lagers.

Per direct kunnen alle bestaande Rolf Prima klanten en dealers terecht bij Eleven Zeros voor vragen, informatie en bestellingen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *