Velofollies 2016

Velofollies, Eleven Zeros is aanwezig!

Eleven Zeros staat van 15 t/m 17 januari op de fietsbeurs Velofollies in België.

Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. U kan er het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.
De beurs vindt plaats in de hallen Xpo in Kortrijk. Doordat Kortrijk dicht bij de Franse grens ligt trekken er naast de bezoekers uit de Benelux ook veel Noord-Fransen richting de hallen van Xpo.

Eleven Zeros is aanwezig met de merken Silvini en Rolf Prima wheel systems.

Silvini toont de collectie sportkleding voor de zomer van 2016 en mogelijk ook al wat previews voor de winter 2016/2017. Naast fietskleding wordt er ook loop- en vrijetijdskleding getoond.
Voor heren, dames en kinderen is er een aparte collectie die afwijkt met snit en design.
Benieuwd naar de collectie van Silvini, kom gerust langs op de stand van Eleven Zeros.

Rolf Prima toont wielen voor de race, mtb, cross en triatlon. Voor de racewielen wordt een uitvoering met schijfremmen gepresenteerd. De schijfrem op de racefiets is een opkomend fenomeen en Rolf Prima springt met z’n Ares wielen in die trend.
Tijdens Velofollies wordt het “Custom Build Program” in de Benelux bekend gemaakt. Met het “Custom Build Program” is het mogelijk een persoonlijke tint te geven aan de wielen. Zo is het mogelijk om de Alloy velgen en/of de naven te voorzien van een kleur. Zelfs de transfers op de wielen kunnen in verschillende kleuren uitgevoerd worden.
Voor meer informatie over de Ares4 disc wielen en het “Custom Build Program” bent u van harte welkom op de stand van Eleven Zeros.

Eleven Zeros is te vinden in hal 3, stand 390.
Meer informatie over de Velofollies is te vinden op www.velofollies.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *