Silvini presenteert de nieuwe wintercollectie

Silvini presenteert van 24 t/m 27 januari de nieuwe wintercollectie sportkleding voor het seizoen 2016/2017 tijdens de ISPO te München.

Eleven Zeros ondersteund Silvini op 26 en 27 januari om de Benelux klanten te ontvangen en te woord te staan.

DruckISPO 2016

De ISPO is de grootste internationale sport trade show van de wereld waar dit jaar 2592 standhouders 3556 sportmerken tentoonstellen verdeeld over 17 hallen.

Elk jaar presenteren meer dan 2560 internationale exposanten hun nieuwste producten uit de segmenten van Outdoor, Ski, Actie, topsport, Textrends, Health & Fitness en Sourcing bij de ISPO MUNICH. Meer dan 81.000 bezoekers uit meer dan 109 landen bezoeken de beurs.

Al meer dan 40 jaar is de ISPO wereldwijd marktleider met een uitgebreid overzicht van het hele scala van sportartikelen, sportschoenen en mode, evenals de nieuwste trends van deze segmenten. Ieder jaar staat het concept met speciale communities en side events garant voor een zeer unieke, gepersonaliseerde en communicatie-rijke sfeer. Als  enige multi-segment beurs biedt het evenement de deelnemers de gelegenheid om discipline overstijgende synergie en cross-selling mogelijkheden te ontdekken, maar ook nieuwe segmenten en trends op voiorhand te herkennen. Dankzij de nauwe samenwerking met de industrie weet ISPO de eisen van de markt identificeren en biedt het de internationale zakelijke sport professionals de best mogelijke presentatie en networking mogelijkheden.