X-UP Bike Stand nieuw in het portfolio van Eleven Zeros

Tijdens de Velofollies heeft Eleven Zeros de nieuwe, simple, stijlvolle maar revolutionaire X-UP Bike stand gepresenteerd.

X-UP Bike stand

De X-UP Bike Stand is een heel eenvoudig ontwerp van een standaard die door middel van een hefboom principe de fiets klemt in het wiel met behulp van de spaken.
Zoals in het filmpje te zien is zorgt het wiel voor de werking van de standaard. Door het wiel in de standaard te plaatsen klappen de bovenste beugels naar binnen en klemmen het wiel vast.
De standaard is zo gebouwd dat door middel van het draaien van de standaard gekozen kan worden voor meer stabiliteit op de grond (lange beugels onder) of minder ruimte (korte beugels onder). Of bij het gebruik van een kleine fiets (kinderfiets), korte beugels boven. Zowel het achterwiel als het voorwiel kan in de standaard geplaatst worden.

Groot voordeel van de standaard is dat deze toe te passen is met verschillende diameters van de wielen, maar bovenal ook verschillende bandbreedtes. Een MTB, Race-, Toer-, of stadsfiets kunnen zonder problemen gebruik maken van de standaard. Alleen FatBikes gaat niet passen. Daarvoor komt een aparte standaard.

Een toekomstige ontwikkeling is dat de standaard voorzien kan worden met informatie panelen. Hierdoor is de standaard heel goed te gebruiken in een showroom. Naast particulier gebruik is het voor de vakhandel een stijlvolle oplossing voor dagelijks gebruik.

De stand is binnenkort verkrijgbaar in de Benelux.
Voor informatie mail naar xup@elevenzeros.nl