X-UP Bike Stand is aangemeld voor award

De X-UP Bike Stand is aangemeld voor de Fiets Innovatie Award 2016 van de RAI Vereniging. Nu afwachten of de Bike Stand genomineerd wordt om vervolgens op 4 april (tijdens de Tweewieler Retail Trends congres) in aanmerking te komen voor de Award.

X-UP Bike Stand

De X-UP Bike Stand is een heel eenvoudig ontwerp van een standaard die door middel van een hefboom principe de fiets klemt in het wiel met behulp van de spaken. Groot voordeel van de standaard is dat deze toe te passen is met verschillende diameters van de wielen, maar bovenal ook verschillende bandbreedtes. Een MTB, Race-, Toer-, of stadsfiets kunnen zonder problemen gebruik maken van de standaard.

Fiets Innovatie Award 2016

De inschrijving voor de verkiezing van de Fiets, E-bike en Speed E-bike van het Jaar én de Fiets Innovatie Awards is weer geopend!
Wie wordt op 4 april de opvolger van de Batavus Zonar, de Cannondale Contro-E Headshok en de Sparta ION® E-Speed?
En wie krijgt dit jaar de Fiets Innovatie Award, zoals in 2015 Schwalbe Procore, Google Glass en Sparta ION en Shimano STEPS?