X-UP Bike Stand

X-UP Bike Stand ontvangt een innovatie award

X-UP Bike Stand ontvangt innovatie award tijdens de Velofollies 2017. Dit jaar werden voor het eerst de Flandsers Bike Valley Innovation awards uitgereikt tijdens de fietsbeurs Velofollies in Kortrijk (B). Samen met een onafhankelijke jury heeft Flanders Bike Valley meer dan 40 inzendingen bekeken en beoordeeld.

X-UP Bike Stand

De X-UP Bike stand (eerder al genomineerd voor de Fiets Innovatie Award 2016 van Rai Vereniging) is gekozen om zijn eenvoud. “Innovatie hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Dat bewijst Eleven Zeros met de X-Up Bike Stand. Het grote voordeel is dat je deze fietsstandaard kunt gebruiken voor allerlei verschillende bandbreedtes”, aldus Bert Celis van Flanders Bike Valley.

Flanders Bike Valley

Zoals in het magazine van Flanders Bike Valley beschreven wordt: “Wij als jury proberen ook te kijken naar innovaties die er op het eerste gezicht simpel uitzien maar het leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. De X-UP Bike Stand is typisch zo’n product dat valt in de categorie simpele, functionele producten tegen een redelijke kostprijs.”

Naast de eervolle vermeldingen wordt de X-UP Bike Stand een jaar lang tentoongesteld in de Bike Valley concept store in Beringen (België).

Eric Kuijt, eigenaar van Eleven Zeros, is blij met de award. “Dit geeft de X-UP een enorme boost. Juist omdat het zo’n simpel product is wordt de ontwikkeling daarvan wel eens onderschat. Dat innovatieve producten niet altijd technisch-complex hoeven te zijn bewijst de X-UP.

Wat is de X-UP Bike Stand

De X-UP Bike stand is een eenvoudig ontwerp van een fietsstandaard die door een scharnier-principe de fiets klemt in het voor- of achterwiel. Het wiel en de zwaartekracht zorgen voor de werking van de standaard. Door het wiel in de standaard te laten zakken klappen de bovenste beugels naar binnen en klemmen het wiel vast.
Groot voordeel van de standaard is dat deze toe te passen is met verschillende diameters van de wielen, maar bovenal ook verschillende bandbreedtes. Alle soorten fietsen en grote steps kunnen zonder problemen in de standaard geplaatst worden.

De standaard kost 69 euro, is verkrijgbaar in de Benelux en wordt gedistribueerd door Eleven Zeros.
Voor meer info kunt u contact opnemen met Eleven Zeros via info@elevenzeros.nl of +31 (0)85 303 2604.

Of kijk op http://www.elevenzeros.nl/NewSite/portfolio-item/x-up-bike-stand/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *