Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/elevenzeros.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/customer/www/elevenzeros.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries/masonry_entries.php on line 72
Over Eleven Zeros - Producten en diensten voor sporters
 • Eleven Zeros

  Merken: Co-Motion, Rolf Prima, X-UP, Neotent
  Diensten: clinics-begeleiding, routebouw en onderhoud, fietsreparaties, werkervaring voor participatie of statushouders

 • Eleven Zeros

  Merken: Co-Motion, Rolf Prima, X-UP, Neotent
  Diensten: clinics-begeleiding, routebouw en onderhoud, fietsreparaties, werkervaring voor participatie of statushouders

Wat

Eleven Zeros verkoopt en levert diensten aan particulieren en bedrijven. We vertegenwoordigen merken met een hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve-, stijlvolle uitstraling. De producten zijn gericht op de actieve en bewuste buitensporter.

Merken:

Diensten:

Hoe

Vanuit Renkum levert Eleven Zeros producten en diensten aan particulieren, sportwinkels en webshops. Het werkterrein is voornamelijk Nederland, België en Luxemburg. Co-Motion cycles leveren we in heel Europa rechtstreeks aan particulieren.

Een aantal producten leveren we als distributeur aan winkels. Eleven Zeros is distributeur voor:

 • Rolf Prima wielen
 • X-UP bike standaarden

Waarom

Wij zijn enthousiast als het om sporten gaat. We hebben een zwak voor mooie en goede producten en willen graag dat die mooie producten een weg vinden naar de sporter.

We hebben respect voor de aardbol en streven er naar om duurzame producten te leveren om de sporter bewust te laten genieten van het al het moois om ons heen.

De producten die we verkopen zijn ‘built to last’. Produkten zijn gemaakt om lang gebruik van te maken. De producten zijn wat duurder maar omdat ze veel langer meegaan wordt de afvalberg kleiner. De investering van een duurder product worden terugverdiend door aan langer gebruik.

1562

winkels

4

producenten

4

landen

1258

producten

Winkels

Het aantal kandidaat sportwinkels voor onze producten

Producenten

We werken samen met meerdere producenten.

Landen

De producten die wij leveren komen uit verschillende landen.

Producten

We hebben meer dan 1000 producten in ons assortiment.