Rolf Prima

Bij Rolf Prima zijn we atleten. We fietsen, we rennen, we skiën, we klimmen en we zwemmen. We geloven in een juiste balans en we maken gebruik van alle mogelijkheden die het leven ons biedt.

We zijn vakmensen.  Jouw fietsritten zijn voor ons net zo belangrijk als de ritten die wij zelf maken. We weten dat kwaliteit en vakmanschap het er toe doet. Door onze wielen met de hand te bouwen en onderdelen te gebruiken die we zelf ontwerpen, testen en fabriceren, sporten onze klanten met geweldige en betrouwbare producten.

We zijn perfectionisten. We zijn gedreven door technologie en prestaties. We richten ons op het maken van wereldklasse wielen voor fietsers, ongeacht op welk niveau men rijdt of strijdt.

We zijn teamgenoten. Wij gaan collegiaal en respectvol met elkaar en de producten om. Dit is te zien in onze toewijding aan de producten en de service die we verlenen.

We zijn toegewijd. We blijven onze klanten trouw. We passen de juiste technieken toe in onze producten, kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Wielen

Rolf Prima produceert hoogwaardige handgemaakte fietswielen. Rolf Prima maakt wielen voor op de weg, in het bos, op de baan, in het veld, voor triatlon, in de stad en zelfs speciale wielen voor tandems.
Rolf Prima gebruikt voor de wielen carbon of aluminium velgen, met speciaal voor het doel afgestemde spaken en zelf ontwikkelde naven. Verschillende gepatenteerde technologische ontwikkelingen zijn verwerkt in de wielen. Zoals Paired Spokes™Differential Flange Diameter™, Delta Rim Technology™, Self-Aligning Nipple™.

Door al die technologieën bieden de wielen duidelijk betere rij-eigenschappen met een meetbaar langere levensduur en hogere prestaties.
We weten dat er snellere en goedkopere manieren van produceren zijn, maar we maken graag zeldzaam goede en mooie wielen. We willen dat jij net zo trots bent om met onze wielen te rijden als dat wij trots zijn om ze te maken.

476

producten in het assortiment van Rolf Prima